Autobedrijf van Weele in Krabbendijke al meer dan 10 jaar met Aixam Brommobielen.

City-Sport,-Coupe-GTI,-Crossover

Autobedrijf van Weele is gevestigd in Krabbendijke. Al sinds de oprichting kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een bijzondere service. Bij ons garagebedrijf staat kwaliteit altijd voorop. Als universeel autobedrijf zijn wij naast auto’s gespecialiseerd in brommobielen en oldtimers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!  

Vanaf november 2021 heeft Autobedrijf van Weele een stap verder gezet, namelijk de introductie van een nieuwe website speciaal voor de Aixam Brommobielen. Dit is een onderdeel van Autobedrijf van Weele.

Er gaat een keer een moment komen dat autorijden niet meer mogelijk is. Uiteraard zijn er genoeg alternatieven, zoals het openbaar vervoer. Maar we weten ook dat Krabbendijke en omgeving een groot gebied is waar het openbaar vervoer niet altijd even makkelijk beschikbaar is.

  • Lange CBR wachtlijsten zat?
  • Niet door de medische herkeuring gekomen?
  • Twijfelt u aan uw rijcapaciteiten?

In alle gevallen is een Aixam Brommobiel de oplossing om mobiel te blijven!

Aixam is de oplossing om u mobiel te houden. Wanneer het niet meer mogelijk is om auto te rijden, mag u wel brommobiel rijden. Uiteraard in een Aixam Brommobiel. U kunt daarvoor uw B rijbewijs door de gemeente om te laten zetten naar een AM rijbewijs. Ook een medische keuring is niet nodig.

Gaat u een stap terug? Nee, zeker niet! Een Aixam Brommobiel heeft namelijk ABS, Apple CarPlay en veel ruimte. U kunt zelfs kiezen om elektrisch te gaan rijden. U laadt de Aixam Brommobiel gewoon op aan het stopcontact, geen ingewikkelde toestanden met laadpalen.

Matthieu en Sebas van Weele zijn uw aanspreekpunten voor het bekijken, proefrijden en zelfs het inruilen van uw auto. Een proefrit maken zegt meer dan woorden. U moet het zelf ervaren, het is een hele stap waarvan wij ons bewust zijn. 

Is het bedrag om een Aixam aan te schaffen te hoog, laat u niet afschrikken. Ook bij Aixam is het mogelijk om een Aixam Brommobiel te rijden via Private Lease. Zo betaalt u een vast bedrag per maand en alleen de brandstof komt er nog bij. De rest zit er allemaal in. Makkelijk en eenvoudig geregeld.

De meest gestelde vragen van mensen die gekozen hebben voor een Aixam Brommobiel:

Mijn rijbewijs B is verlopen, wat te doen? Dan kunt u bij de gemeente een nieuw AM Rijbewijs aanvragen. Dit geldt als het autorijbewijs is verlopen ná 1 juli 1985. Vanaf die datum hoeft u niet meer opnieuw af te rijden als het rijbewijs is verlopen, dus is een examen voor het AM Rijbewijs niet nodig. Mocht u uw verlopen rijbewijs (behaald ná 1 juli 1985) kwijt zijn, kunt u zich ook in het gemeentehuis melden.

Is uw rijbewijs B (of A) om medische redenen ongeldig? Indien u niet door de medische rijbewijsbekeuring bent gekomen, dan mag u niet meer in een gewone auto, maar wel in een Aixam Brommobiel rijden. U behoudt namelijk altijd uw AM rijbewijs indien u niet door de keuring voor het rijbewijs B komt.

Vanaf welke leeftijd mag ik in een Aixam Brommobiel rijden?

Een scooter kopen als je 16 jaar wordt? Steeds meer jongeren ontdekken op die leeftijd juist de brommobiel. En dat is niet voor niks, want het rijden van een brommobielen heeft veel voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Een brommobiel biedt meer veiligheid dan een scooter of brommer.
  • Comfort! Je ziet je vrienden natgeregend worden en koukleumen op hun scooter en jij zit prinsheerlijk in je verwarmde brommobiel.
  • Je doet échte praktijkervaring op de weg op.
  • Laag brandstofverbruik en geen wegenbelasting: tel uit je winst.
  • Voordeel voor ouders: je hoeft geen taxichauffeur meer te spelen.

Je hebt wel een AM rijbewijs nodig. Met een AM rijbewijs mag je in een 45 km auto rijden. Het AM rijbewijs voor brommobiel bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Het praktijkexamen bestaat uit het goed uitvoeren van bijzondere verrichtingen op een verkeersluw terrein.

Deel dit met je vrienden